Vídeo 11 Abr 556 notas

cjwho:

Sunken house, London, Englandby De Matos Ryan | via

Situated in the garden of their Victorian house in Battersea, the new two-storey building was originally planned as an annex for the eldest children, but was redesigned to be more flexible following the arrival of a new baby.

The lower storey and courtyard are sunken below ground level, while a bridge connects the street to the main entrance above.

High-rise courtyard walls protect the property from risk of flooding by the nearby River Thames, framing an outdoor space where the family’s youngest children can play within sight of their parents.

"The house is set within a sunken modernist courtyard garden, which allows its owners to escape the dramas of London and relax in a serene and calm setting," Morrogh-Ryan explained.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

via CJWHO ™.
Foto 11 Abr 4 018 notas nevver:

Tea time
Foto 11 Abr 35 notas

(Fuente: urbnite)

Foto 11 Abr 1 879 notas
Foto 27 Mar 3 569 notas
Foto 27 Mar 425 notas

(Fuente: modernfindings)

Foto 27 Mar 47 notas
Vídeo 27 Mar 388 notas

architizer:

De Burgemeester by Studioninedots. Read more

via Architizer.
Foto 27 Mar 595 notas designed-for-life:

Loft For A Writer & Painter by Cooper Joseph Studio

A reductive palette of black and white instills a minimalist aesthetic that increases the sense of visual order, while providing the small apartment with a clean, stylized character. The black and white palette also maximizes the visual impact of the two-story volume as it enhances the feeling of spaciousness and light. The use of up-lighting further draws attention to the vaulted ceiling plane in the double-height space.

designed-for-life:

Loft For A Writer & Painter by Cooper Joseph Studio

A reductive palette of black and white instills a minimalist aesthetic that increases the sense of visual order, while providing the small apartment with a clean, stylized character. The black and white palette also maximizes the visual impact of the two-story volume as it enhances the feeling of spaciousness and light. The use of up-lighting further draws attention to the vaulted ceiling plane in the double-height space.

Foto 27 Mar 85 notas

Design crafted by Prashanth Kamalakanthan. Proporcionado por Tumblr.